Web development

Nieuwe website, mobiele app of digitaal platform nodig? Wij ontwikkelen ijzersterke digitale producten. Daarnaast optimaliseren en onderhouden wij bestaande web toepassingen.

Een website bouwen in Laravel

Met Laravel bouwen we maatwerk en ontwikkelen we zelf de techniek die nodig is voor jouw website. Het voordeel hiervan is dat je alles zelf kunt vormgeven. Dat wil zeggen dat je ontzettend veel mogelijkheden en flexibiliteit hebt om een website neer te zetten.

Door al deze mogelijkheden en flexibiliteit duurt het ontwikkelproces wel langer, wat meer kosten met zich mee brengt. Het voordeel van een Laravel website is dat het kwalitatief beter is, langer meegaat, weinig onderhoud nodig heeft en vooral de snelheid van de website wat ontzettend belangrijk is voor de ervaring van de klant.

Ondanks deze vrijheid, kan het efficiënter en beter zijn om voor een bestaand Content Management Systeem (CMS) te kiezen als basis voor een website. De voornaamste reden hiervoor is dat je veel programmeerwerk bespaard, omdat een groot deel van de techniek er al staat en omdat het relatief weinig tijd kost om een website te ontwikkelen. Een Content Beheer Systeem (CMS) zoals WordPress biedt dan een goede basis om een nieuwe website op te bouwen.

Website bouwen in WordPress

WordPress is een ontzettend populair Contentmanagement systeem (CMS), met al miljoenen gebruikers waardoor er veel uitbreidingen mogelijk zijn. Het voordeel van WordPress is de snelle ontwikkelingstijd doordat het al veel standaard functies heeft. Voor de klant is het vooral handig dat het een gebruiksvriendelijk dashboard heeft waarbij je eenvoudig en snel nieuwe blog artikelen kunt schrijven of eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt plaatsen.

Naast gebruiksvriendelijkheid is WordPress is zoekmachine vriendelijk en kun je er door middel van eenvoudige stappen ervoor zorgen dat je beter vindbaar wordt in Google.