Nieuwe website, app of maatwerk toepassing nodig?

Wij ontwerpen en bouwen goed uitziende en prettig werkende websites die ook echt bijdragen aan succes. Daarnaast optimaliseren en onderhouden wij bestaande websites.

Website bouwen in WordPress

WordPress is een ontzettend populair Contentmanagement systeem (CMS), met al miljoenen gebruikers waardoor er veel uitbreidingen mogelijk zijn. Het voordeel van WordPress is de snelle ontwikkelingstijd doordat het al veel standaard functies heeft. Voor de klant is het vooral handig dat het een gebruiksvriendelijk dashboard heeft waarbij je eenvoudig en snel nieuwe blog artikelen kunt schrijven of eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt plaatsen.

Naast gebruiksvriendelijkheid is WordPress is zoekmachine vriendelijk en kun je er door middel van eenvoudige stappen ervoor zorgen dat je beter vindbaar wordt.

De voordelen van een WordPress website

  • Erg gemakkelijk om je eigen website te beheren
  • Veel uitbreidmogelijkheden
  • Online vindbaarheid
  • Relatief lage ontwikkeling kosten

Een website bouwen in Laravel

Met Laravel bouwen we maatwerk en ontwikkelen we zelf de techniek die nodig is voor jouw website. Het voordeel hiervan is dat je alles zelf kunt vormgeven. Dat wil zeggen dat je ontzettend veel mogelijkheden en flexibiliteit hebt om een website neer te zetten.

Door al deze mogelijkheden en flexibiliteit duurt het ontwikkelproces wel langer, wat meer kosten met zich mee brengt. Het voordeel van een Laravel website is dat het kwalitatief beter is, langer meegaat, weinig onderhoud nodig heeft en vooral de snelheid van de website wat ontzettend belangrijk is voor de ervaring van de klant.

Ondanks deze vrijheid, kan het efficiënter en beter zijn om voor een bestaand Content Management Systeem (CMS) te kiezen als basis voor een website. De voornaamste reden hiervoor is dat je veel programmeerwerk bespaard, omdat een groot deel van de techniek er al staat en omdat het relatief weinig tijd kost om een website te ontwikkelen. Een Content Beheer Systeem (CMS) zoals WordPress biedt dan een goede basis om een nieuwe website op te bouwen.

De voordelen van een Laravel website

  • Razendsnel!
  • Veilig
  • oneindig uitbreidmogelijkheden
  • Compleet maatwerk!

Wat zijn de kosten voor een nieuwe webshop?

Nieuwsgierig naar de kosten van het laten maken van een nieuwe WordPress website? Uiteraard zijn de kosten voor het nieuw laten maken van nieuwe WordPress-website afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en de omvang. De onderhoud en hosting komt hier dan nog vervolgens overheen.

Wil jij een een professionele website op maat?

Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en vrijblijvend een offerte maken.

Contact