Webdesign Joure

Hi! wij zijn
webdesign Joure

Sterke websites voor mooie bedrijven, van design tot ontwikkeling en onderhoud.

Website laten maken Friesland

Professionele website laten maken?

Via een website kun je jouw doelgroep bereiken, producten of diensten aanbieden en de groei van jouw bedrijf bevorderen. Bovendien kan een website jouw bedrijf een professionelere uitstraling geven en vertrouwen wekken bij klanten. Het is daarom essentieel om goed na te denken over wat je wilt bereiken met de website en hoe je dat het beste kunt doen. Wij staan voor je klaar om je hierbij te helpen.

Ben je op zoek naar een nieuwe website in Friesland? Of heeft jouw huidige website een flinke upgrade nodig? Met onze ervaring zijn wij in staat om jou te voorzien van een website die volledig aansluit bij jouw wensen.

Wij vinden het leuk om samen met jou te brainstormen over ideeën en zorgen ervoor dat je na oplevering van de website zelf eenvoudig en snel wijzigingen kunt aanbrengen en de website kunt beheren.

Video afspelen
Hi!, wij zijn Webdesign Joure

Bij Webdesign Joure weten we hoe een goede professionele website of webshop eruit ziet.

 Laat jouw website of webshop door ons webdesign bureau ontwerpen en je krijgt:

Websites

Laat jouw bedrijf groeien met behulp van een professionele website op maat

Webshops

Haal meer uit je winkel omzet met een online webshop

SEO Optimalisatie

Wordt beter vindbaar online

Hosting & onderhoud

Zorgeloos je website laten onderhouden en hosten

Webdesign Joure, hét webdesign bureau dat jou verder helpt

Sterke websites voor mooie bedrijven, van design tot ontwikkeling en onderhoud.

Desaunaspecialist
Een website gemaakt in WordPress

Een website met WordPress

WordPress is een razend populair content beheer systeem met al miljoenen gebruikers waardoor er veel uitbreidingen mogelijk zijn.

Het voordeel van WordPress is het gebruiksgemak en de relatief snelle ontwikkelingstijd. Naast gebruiksvriendelijkheid is WordPress is zoekmachine vriendelijk en kun je er door middel van eenvoudige stappen ervoor zorgen dat je beter vindbaar wordt.

De voordelen van WordPress op een rijtje

4 stappen naar een succesvolle nieuwe website

Wat zijn de kosten

Wat kost het om een website te laten maken?

Nieuwsgierig naar de kosten van het laten maken van een nieuwe WordPress website? Uiteraard zijn de kosten voor het nieuw laten maken van nieuwe WordPress-website afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en de omvang.

Website

Professionele website met diverse modules & pagina’s inbegrepen

vanaf

€ 750,-

Wat zit er inbegrepen?

Webshop

Professionele webshop met diverse modules & pagina’s inbegrepen

Vanaf

€ 1200,-

Wat zit er inbegrepen?

Hosting & onderhoud

Snelle hosting en maandelijkse updates om jouw website snel en veilig te houden

Vanaf

€ 15,-

p/m
Wat zit er inbegrepen?
Webdesign Joure, hét webdesign bureau dat jou verder helpt

Waarom Webdesign Joure je website laten maken?

Wij ontwerpen en bouwen goed uitziende en prettig werkende websites die ook echt bijdragen aan succes. Daarnaast optimaliseren en onderhouden wij bestaande websites.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact Formulier

Veelgestelde vragen over website laten maken

Onze FAQ-pagina biedt snelle en duidelijke antwoorden op veelgestelde vragen over onze website en diensten.

Als je toch nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Een website is een belangrijk hulpmiddel voor een bedrijf of individu. Het kan dienen als online visitekaartje, informatiebron, of zelfs als verkoopkanaal. Door middel van een website kun je de doelgroep bereiken, producten of diensten aanbieden en je bedrijf laten groeien.

Een website kan ook helpen om je bedrijf professioneler te laten lijken en vertrouwen wekken bij je klanten. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over wat je wilt bereiken met je website en hoe je  dat het beste kunt doen.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. 

WordPress is een open-source content management systeem (CMS) dat je kunt gebruiken om je website te bouwen en te beheren. Het is een van de meest populaire CMS-platformen ter wereld en biedt veel voordelen. Zo is het gemakkelijk te gebruiken, biedt het veel flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden en is er een groot aanbod aan plug-ins en themes beschikbaar. Bovendien wordt het platform regelmatig bijgewerkt en beveiligd, zodat je er zeker van kunt zijn dat je website up-to-date en beveiligd is.

Om producten te verkopen via WordPress, kun je een e-commerce plugin zoals WooCommerce installeren op je website. Met deze plugin kun je eenvoudig producten toevoegen, prijzen instellen en betalingen accepteren.

WooCommerce is een uitstekende keuze voor iedereen die een e-commerce website wil opzetten. Het biedt een krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing om producten online te verkopen. WooCommerce integreert naadloos met WordPress, waardoor het gemakkelijk is om uw webwinkel te beheren en aan te passen. Bovendien zijn er duizenden thema’s en extensies beschikbaar, waarmee u uw webwinkel volledig kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van WordPress als CMS voor je website. Zo is het gemakkelijk te gebruiken, biedt het veel flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden en is er een groot aanbod aan plug-ins en themes beschikbaar. Bovendien is er een actieve en ondersteunende gebruikersgemeenschap die je kan helpen bij het opzetten en beheren van je website.

Het kostenplaatje voor het laten maken van een website kan sterk variëren, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de kosten, zoals het doel van de website, het aantal pagina’s, de gewenste functionaliteiten, het design en de hoeveelheid tekst en afbeeldingen die nodig zijn. Wilt u precies weten wat het kost om een website te laten maken in Friesland? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Er zijn verschillende opties als u een website wilt laten maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een webdesignbureau inschakelen, of een freelancer inhuren. Het is ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met een websitebouwer of een content management systeem (CMS). Welke optie het beste bij u past, hangt af van uw doelen, budget en technische kennis.

Website laten maken Friesland

Professionele website laten maken?

Door middel van een website kunt u uw doelgroep bereiken, uw producten of diensten aanbieden en uw bedrijf laten groeien. Een website kan ook helpen om uw bedrijf professioneler te laten lijken en vertrouwen wekken bij uw klanten. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over wat u wilt bereiken met uw website en hoe u dat het beste kunt doen. Wij helpen je hier graag verder meer. 

Wilt je een geheel nieuwe website laten maken in Friesland? of kan je oude site wel een flinke upgrade gebruiken? Met onze ervaring helpen wij je graag aan een website die aansluit bij jouw wensen.

We vinden het leuk om met je te sparren over je ideeën en na oplevering van de website kun je eenvoudig en snel zelf je website beheren en aanpassen. 

Geef jouw website een boost!

Voer uw e-mailadres in om een gratis analyse te ontvangen over de status van je huidige website.

Website check form
× Vragen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday