Hosting en onderhoud

Kosten WordPress onderhoud

Wat zijn de kosten voor het onderhouden van een WordPress website?

WordPress is een ontzettend populair Contentmanagement systeem (CMS), met al miljoenen gebruikers waardoor er veel uitbreidingen mogelijk zijn. Het voordeel van het WordPress CMS is de snelle ontwikkelingstijd doordat het al veel standaard functies heeft. Voor de klant is het vooral handig dat het een gebruiksvriendelijk dashboard heeft waarbij je eenvoudig en snel nieuwe blog artikelen kunt schrijven of eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt plaatsen.

Naast gebruiksvriendelijkheid is WordPress is zoekmachine vriendelijk en kun je er door middel van eenvoudige stappen ervoor zorgen dat je beter vindbaar wordt.

Zoekmachine optimalisatie

Hoe krijg je meer verkeer naar je website?

Wil jij je vindbaarheid in Google verbeteren? Wij kunnen jouw helpen je om jouw website organisch beter vindbaar te maken. Scoor hoger in Google en word vindbaar voor jouw doelgroep! 

Hup, aan de slag!

Wat kost het voor het onderhouden van een WordPress website?

Nieuwsgierig naar de kosten van het onderhouden van een WordPress website? Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de gewenste omvang.

wat zijn de kosten voor hosting & onderhoud?

Snelle hosting en maandelijkse updates om jouw website snel en veilig te houden

€ 15

p/m
Wat zit er inbegrepen?

Wat kost een website?

Professionele website met diverse modules & pagina’s inbegrepen

vanaf

€ 750,-

Wat zit er inbegrepen?

Wat kost een webshop?

Professionele webshop met diverse modules & pagina’s inbegrepen

Vanaf

€ 1200,-

Wat zit er inbegrepen?

Maandelijkse updates

WordPress onderhoud

Het is belangrijk dat de website iedere maand wordt geüpdatet om hackers buiten de deur te houden. Met ons systeem is het al lastig om gehackt te worden, maar zodra er code van derden wordt gebruikt wordt het aangeraden om deze ieder maand te updaten. 

Websites die wij bouwen hosten en onderhouden meestal zelf op onze eigen server. Dit heeft als voordeel dat de websites een hoge uptime hebben en we problemen zelf eenvoudig kunnen verhelpen. Daarnaast is een groot voordeel ook dat wij hiermee sneller website wijzigingen kunnen doorvoeren en dat de updates in no time klaar zijn. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Geef jouw website een boost!

Voer uw e-mailadres in om een gratis analyse te ontvangen over de status van uw huidige website.