Webwinkel starten?

Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen producten online. Wij kunnen je helpen om  klanten ook online te bereiken door het maken van een webshop.

Wij kunnen je helpen met een professionele en gebruiksvriendelijke website en regelen de bestel- en betaalomgeving en zorgen voor de juiste integratie met de producten.

Webshop bouwen met WordPress

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce, een uitbreiding op WordPress. Dit is Wereldwijd het meest gebruikte webshop software systeem en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Momenteel is WooCommerce het populairste eCommerce platform met miljoenen gebruikers en 28% van alle online winkels. De voordelen van WooCommerce zijn dat het uitbreidbaar is en erg gebruiksvriendelijk is.

Wij jij een webshop laten maken. Of heb je al een webshop, maar zoek je nog iemand om een nieuwe WooCommerce webshop te laten maken? Bij ons kun je een uitgebreide shop laten bouwen voor een leuke prijs!

De Voordelen van een online winkel

  • Vind meer klanten online
  • Omzet verhogen
  • Online vindbaarheid
  • Online visitekaartje
  • Eenvoudig en snel verkopen

Is het lastig om producten te beheren?

WordPress maakt het zeer eenvoudig om al jouw producten en of diensten te beheren. Dit is ook het grote voordeel van het CMS. 

Wat zijn de kosten voor een nieuwe webshop?

Nieuwsgierig naar de kosten van het laten maken van een nieuwe WordPress website? Uiteraard zijn de kosten voor het nieuw laten maken van nieuwe WordPress-website afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en de omvang. De onderhoud en hosting komt hier dan nog vervolgens overheen.

Wil jij een een professionele website op maat?

Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en vrijblijvend een offerte maken.

Contact