Website op maat

Een website op maatwerk kan naar uw eigen wensen worden ingericht daarom is het moeilijk om een prijs indicatie te geven. Neem contact op voor meer informatie.

Maatwerk in WordPress

Wij bouwen WordPress websites speciaal voor jouw op maatwerk. Hierbij staan jouw eisen en wensen centraal. Alle teksten, foto’s en content kan eenvoudig en snel worden aangepast door jouw. Dit kan zowel op de computer, tablet of smartphone. 

Een maatwerk applicatie bouwen in Laravel

Met Laravel bouwen we specifieke maatwerk applicaties die lastig te zijn realiseren in WordPress. Alle techniek ontwikkelen we hierdoor ook zelf voor jouw web applicatie.

Het voordeel hiervan is dat je alles zelf kunt vormgeven. Dat wil zeggen dat je ontzettend veel mogelijkheden en flexibiliteit hebt om een website neer te zetten.

Door al deze mogelijkheden en flexibiliteit duurt het ontwikkelproces wel langer, wat meer kosten met zich mee brengt. Het voordeel van een Laravel website is dat het kwalitatief beter is, langer meegaat, weinig onderhoud nodig heeft en vooral de snelheid van de website wat ontzettend belangrijk is voor de ervaring van de klant.