Nieuwe website laten maken?

Er wordt steeds vaker gezocht op het internet, daarom is het belangrijk om goed vindbaar te zijn en hierbij kan een goed functionerende website goed helpen. Er zijn meerdere factoren die hierbij kunnen helpen zoals een geoptimaliseerde website voor alle apparaten, vormgeving, uitstraling en functionaliteit. Op basis van de doelstelling, doelgroep en de huisstijl maken wij een passende en goedwerkende website.

Wij kunnen jou hier hier mee verder helpen en adviseren. Wil je meer weten? neem dan contact met ons op.

Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Met responsive webdesign passen websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop is, een laptop, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Er komen steeds meer mobiele apparaten, waardoor het een belangrijk punt is de ontwikkeling een website.

Uitstraling en functionaliteit

De uitstraling van uw website is ontzettend belangrijk! Met behulp van een creatief design zorgen wij voor een unieke website! In het creatieve proces houden wij rekening met de functionaliteit van de website, zodat de bezoeker gemakkelijk door de website kan navigeren.

Zoekmachine optimalisatie

Hoog scoren in zoekmachines is erg belangrijk voor uw website, om zo meer bezoekers aantrekken naar de website. Het grootste deel van uw doelgroep zoekt informatie of producten via een zoekmachine. Wij optimaliseren uw website zo dat u beter te vinden bent in de zoekmachines zoals: Google, Yahoo en Bing.

Online marketing wordt steeds belangrijker. Door middel van zoekmachine optimalisatie kom je hoger in Google, waardoor je vaker gevonden wordt. Wanneer u per direct meer bezoekers wilt kun u adverteren met behulp van Google Adwords. Hiermee kom je bovenaan in Google en gegarandeerd op de eerste pagina.